Wat kunnen wij u bieden?

Adviseren van kleuren en materialen.

Traditioneel schilderwerk maar ook de moderne schildertechnieken zoals het verspuiten van muurverven en watergedragen lakken.

Onze diensten

Schilderwerk in de brede zin van het woord.

http://mkschilderwerken.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/software_paintbucket.svg

Schilderwerk binnen- en buiten

Voor particulier en bedrijf

Ziet u kleine scheurtjes, blaasjes? Laat de kit los? Kijkt u tegen een verweerde verflaag aan of wordt de ondergrond zichtbaar? Dan is het de hoogste tijd voor een nieuwe onderhoudsbeurt!Goed onderhoud van schilderwerk in en om het huis is van groot belang als u lang wilt genieten van uw onderkomen. Verwering van houtwerk en andere ondergronden voorkomt u met professioneel buitenschilderwerk, binnenschilderwerk en een goede glasafdichting aan de binnenkant.

http://mkschilderwerken.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/software_paintroller.svg

Behang- en wandafwerking

De wandafwerking bepaalt de sfeer van je huis voor een groot deel. Mooie wandafwerking is een van de basiselementen van een strakke en fris ogende ruimte. Wij zorgen ervoor dat uw muren er door schilderwerk en wandafwerking (weer) uitstekend uitzien. Of u de plafonds en wanden nu wilt laten schilderen, behangen of spuiten, bij ons bent u aan het juiste adres voor een hoogwaardige plafond- en wandafwerking.

http://mkschilderwerken.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_settings.svg

Periodiek onderhoud schilderwerk

De ligging ten opzichte van de zon, meer of minder regen en wind, de kwaliteit van de ondergrond, de aard van de constructie, de methode van beglazing, de bereikbaarheid voor de elementen en niet op de laatste plaats veranderende esthetische normen, bepalen natuurlijk ook de levensduur van de verflaag. Schilderwerk dient niet alleen ter verfraaiing. Zeker als het de buitenzijde van uw woning betreft, gaat het natuurlijk ook om een adequate bescherming. Zowel de verflaag als de ondergrond leven langer door tijdig onderhoud. Als zo op het oog en op enige afstand alles nog prima lijkt, betekent dat niet dat het onderhoud uitgesteld kan worden. Hierop bezuinigen is uiteindelijk duur. Onder de verflaag spelen zich allerlei processen af die de verlaag kunnen aantasten. Tijdig onderhouden is snel en voordelig mooi houden.